Isolering

Isolering

Alle huse har brug for isolering. Uanset om det er nybyggeri eller ældre huse, så er isolering en nødvendighed for at bevare et godt indeklima og en nådig varmeregning. 

Hos Tømrermester Klaus Vig benytter vi papiruld til isolering. Papiruld er et naturprodukt, der med sine gode isolerende egenskaber er perfekt til nye såvel som gamle huse. Papirulden er efterbehandlet med brandhæmmende middel, så det på det punkt kan sammenlinges direkte med traditionel isolering. 

Ved utætheder på fx loftsrum, vil papirulden hærde op, og danne et vandfast skjold. Alt indtrængende vand vil derfor automatisk blive ledt ud til siderne og ud under tagskæret. Når utætheden er repareret, fjernes den hærdede papiruld og lidt frisk papirud spredes. Risiko for dannelse af mug og skimmel er derfor minimal ved utætheder, sammenlignet med traditionel isolering. 

Med vores moderne udstyr, kan vi komme til over alt. En totalisolering af et helt hus, tager sjældent mere end en dag. 

Ved mure arbejder vi "udefra" gennem små huller i væggen. Dit hjem er derfor berørt af selve operationen. Ved loftsrum sprøjtes papirulden ind ovenpå den eksisterende isolering.

Uanset om det drejer sig om private hjem, sommerhuse eller virksomheder, er Tømrermester Klaus Vig din lokale samarbejdspartner. Vi løser opgaverne til tiden og med faglig stolthed. 

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?