Om os

Lokal på Mors og på Salling

Tømrermester Klaus Vig løser alle typer af opgaver for både private, virksomheder og offentlige bygherrer. Eksempelvis tilbygning, ombygning, tagarbejde, terrasser, køkkener, vedligehold, nybyg og hovedentrepriser. Alt fra mindre opgaver til store projekter.

Vi er kendt for kvalitetshåndværk og professionalisme. Design, kreative løsninger og fokus på det visuelle udtryk er også en del af vores ekspertise. Vi følger udviklingen inden for de nyeste trends i byggefagene, materialeudvikling, energikrav og bygningsreglementet. Vores primære område er Nykøbing Mors ,Thisted, Øster Jølby, Holstebro, Skive og Viborg.

Vi arbejder ud fra klare aftaler og kontrakter. Hos os giver vi altid kompetent rådgivning og har altid en tæt dialog med vores kunder. Vores mål er at give den bedst mulige kundeservice og optimere byggeprocessen bedst muligt.

Foruden tømrer- og snedrakarbejde, har vi også en lille niche i vores virksomhed, i form af isolering. Her er det papiruld vi benytter, som vi ser som et både billigt og mere miljørigtigt alternativ til den mere traditionelle isolering. 

Vi er glade for vores kunder - og - det er vores indtryk at dette også er gengældt. Vi er en fast ven af huset i mange hjem og virksomheder i vores område. Men - vi har altid tid til nye kunder. giv os et kald, allerede i dag, og lad os se hvad vi kan finde ud af.